Sedma sezona
Page 1 of 2 • Share •
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Sedma sezona
Zdravo! Ili bolje rečeno....Valar Morghulis! 
Čekam novu epizodu kao ozebao sunce!
Kako vi izdržavate ove hladne dane?

Čekam novu epizodu kao ozebao sunce!

child of duckness- Admin
Zdravo![You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Zdravo! Ili bolje rečeno....Valar Morghulis!
Čekam novu epizodu kao ozebao sunce!![]()
Sezona se zahuktala. Šteta što je ostalo još samo tri epizode do kraja.
Da, ali te epizode će biti duže nego bilo koja do sada.
Još se nisam oporavila od prošlonedeljne!
Još se nisam oporavila od prošlonedeljne!

child of duckness- Admin
Hahhahahaha, a mislim da niko nije. 
Sta mislis da li je Drogon otrovan? Ja mislim da nije. Ne bi bilo fora.

Admin wrote:Hahhahahaha, a mislim da niko nije.
Misliš zbog imena onog čuda kojim ga je Bron pogodio?
Ne verujem! Ali ko zna..
To je malo previše zapleta za 3 epizode, jedino ako neće malo za promenu da daju više screen time-a Viserionu i recimo..Rhaegalu, dok se Drogon ne oporavi!

child of duckness- Admin
Ne, mislim da sam video neku teoriju na jutjubu da je otvoran na osnovu rane koju je zadobio... hmmmm.
Admin wrote:Ne, mislim da sam video neku teoriju na jutjubu da je otvoran na osnovu rane koju je zadobio... hmmmm.
Ali mi je smešno kako su svi sada počeli da mrze Brona, čula sam da čak ni glumčev poštar ne priča više sa njim.

Daaaj! Trebalo je da stoji i čeka da ga Drogon izroštilja?! Ova epizoda me je uništila, nisam znala za koga da navijam, nisam želela bilo ko od njih da pogine. Ako ništa, kada dođe do finalne borbe sa WW, makar neću imati taj split ličnosti, jer će se ovo likova što pretekne ujediniti protiv zajedničkog neprijatelja. Osim ako Martin ne smisli neku tragičnu priču i o motivima WW, što me ne bi začudilo.
child of duckness- Admin
Ima ona sada druge prioritete. Fire and blood! 

child of duckness- Admin
Ја навијам да Денерис смува Џона да је овај смири мало. 

Jon Snow- Posts : 12
Ima klip na youtube-u gde je gostovao GRRM, a Kit Harington se ukljucio preko skajpa, pa je pitao publiku sta bi vise voleli da se Deni i Dzon bore ili smuvaju. I naravno vecina je bila za ovo drugo. A mislim da je nece to smiriti. Previse je u oblacima.[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Ја навијам да Денерис смува Џона да је овај смири мало.
Na primer, to je ta paralela Deneris i Henrija VII Tjudora. Kada je postao kralj i on je mislio da ne mogu da ga sruse sve dok ije morao da gusi bunu za bunom. Tek onda je postao pametan kralj.
Moj je problem ili šta već što me više intrigiraju "sporedni likovi" i njihovi naredni koraci, nego da li će se ovo dvoje konačno "smiriti".
Totalno sam van svih modernih tokova.

Totalno sam van svih modernih tokova.

child of duckness- Admin
Упашћу у депресију ако не будем гледао како Денерис "вида ране јуначке" Џону.
Jon Snow- Posts : 12
Hahahhaha! Kada krenu WW da ih rokaju, tu se neće znati ko će kome da vida rane.
Ali mogli bi stvarno više..D&D, znamo šta kuvate, provaljeni ste, pustite đecu da se volu već jednom..tačnije tetku i nećaka. 

child of duckness- Admin
Ja bih voleo da Gili odigra neku vaznu ulogu.[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Упашћу у депресију ако не будем гледао како Денерис "вида ране јуначке" Џону.
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Ja bih voleo da Gili odigra neku vaznu ulogu.[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Упашћу у депресију ако не будем гледао како Денерис "вида ране јуначке" Џону.
Verovatno i hoće čim je i dalje živa.

child of duckness- Admin
hahahahaha true[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Ja bih voleo da Gili odigra neku vaznu ulogu.[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Упашћу у депресију ако не будем гледао како Денерис "вида ране јуначке" Џону.
Verovatno i hoće čim je i dalje živa.
Iskreno se nadam da neće mnogo likova izginuti u ratu između Deneris i Sersei, pošto bih voleo da ih vidim pomešane na severu, kada WW udare po istočnoj obali. Neki susreti bi mogli biti sjajni. Nadam se samo da će biti dovoljno vremena za dijaloge.
Bajo_Pivljanin- Posts : 4
Ako ćemo se voditi američkim akcionim kinematografskim stilom, vodiće dijaloge između sudara mačeva.
Ja sam gotovo 100% sigurna da će Tyrion da preživi, i generalno većina tih "mirotvoraca" koji nemaju običaj da se late mača. 

child of duckness- Admin
Valjda se neće toliko težiti banalizovanju Martinovog dela, pa ubaciti američke jeftine fore. Nadam se da neće dodatno pasti kvalitet u odnosu na prva četiri serijala, pošto su neke stvari mnogo pojednostavljene.
I ja se toga plašim. Pogotovo jer je ostalo veoma malo vremena. Kvalitet jeste vidno opao u odnosu na početak, kada je Martin imao većeg uticaja na plot. Ali neka mi daju dugo očekivane reunione, tu neka spucaju par dobrih dijaloga, i mogu zažmuriti na jedno oko, kada je serija u pitanju. Svakako će Martin sve to nadoknaditi u knjigama. Ako ne umre pre!
Mada ja mislim da je on to već sve spremio, ali marketinški neće da objavi da se ne kosi sa serijom, da bi ona imala tu atmosferu nepoznatog, i samim tim bolje se prodavala.

child of duckness- Admin
Nadam se da ne grešiš u proceni. Tvoja teorija ima smisla, imajući u vidu da je i književnost danas (koliko god bila dobra) biznis kao i sve drugo. Stvarno bi bilo glupo da ostane nedorečen.
Jedva cekam sutraaaa! Da li ste videli najavu koju je izbacila zvanicna stranica GoT na fb?
- Spoiler:
- Drogon njusi Dzona
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2